Dag 7

I dag har jag haft ganska mycket energi trots att jag väcktes vid 03. Det kan bero på att det är sista dagen och att jag känner att jag borde gjort mer. Jag har haft massor med halvklara saker på gång hela veckan så som expert på prokrastinering har jag ägnat dagen åt att göra klart.

Använde en del av mitt vatten för att se till att det är rent i kylskåpet. Torkade ur det när mina kylklampar tinade men det är inte samma sak som att städa det. Sen hade jag ju även startat min minimalistiska resa så under veckan har jag rensat en del lådor. Idag har jag sett till att rätt saker hamnat i rätt låda.

Inser att jag kanske bör ställa klockan på ringning i morgon så jag är vaken när ström och vatten kommer tillbaka. Det vill jag inte missa och jag gissar att vaktmästaren vill komma in och se att inget krånglar. Sen kommer folket som ska ta hand om mitt avfall tidigt. Fönstret har ju stått öppet på nätterna så det luktar nog inte lika illa som i somras men en veckas avfall luktar oavsett hur man bär sig åt.

Nu känns det nästa okay att kliva ut i verkligheten igen.

Ätit idag
Frukost – Te och 2 knäckebröd tonfisk och majonnäs. Jag är kanske lite tråkig som inte varierat mer men funkar det så ändra inte.
Lunch – Söndagsmiddag ska vara lite extra gott så jag försökte mig på att göra en krisvariant av Shepard`s Pie. Den blev mycket godare än jag förväntat. Tur jag gjorde mycket.
Middag – Rester från middagen. Jag har använt 2 liter vatten till dryck och lite över 1 liter till många koppar te. Det har gått åt 4 liter idag. Ja, jag har slösat lite.

Dagens Aha var att jag gjort så mycket under veckan trots förkylning och mörker. Dagens Oops är att oj, vad mycket jag har att renskriva den kommande veckan.

Önskar er alla en bra avslutning på denna vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright Svenssonprepper 2020
Shale theme by Siteturner