Dag 6

Jag öppnade inte tvärdrag i natt. Var det någon mer än jag som märkte att det blåste ordentligt. Det har tydligen regnat en del också såg jag.

Har även läst att det är strömavbrott på några ställen, några får mycket vatten medan några inte har vatten alls i kranarna. Lite häftigt att vara inlåste och inte behöva bry mig.

Som ni kanske sett på Instagram och Twitter så testade jag min HeatPal trots att det inte var så kallt. Jag måste komma ihåg att spela in och demonstrera hur lätt den är att använda.

Ätit idag
Frukost – Te och 2 knäckebröd tonfisk och majonnäs. Jag gillar verkligen tonfisk och skulle kunna äta det varenda dag.
Lunch – Hade Tikka Masala kryddor så gjorde en sås på det och Picnic Bog. Till det åt jag jasminris. Det blev riktigt gott.
Middag –Stekte på resten av picnic bogen tillsammans med kantareller och ägg. Kunde inte motstå lite riven parmesan på och det blev en riktig lyxmåltid.
Jag har druckit 2 liter vatten och tre koppar te så inklusive matlagningen har jag använt 3,2 liter av mitt vatten. Märker en viss skillnad mot i somras när det var så varmt. Det går åt mindre vatten nu.

Dagens Aha Jag är fortfarande lite trött efter förkylningen så jag lade mig på sängen en stund…skulle bara vila ögonen lite och vaknade en timme senare…Så skönt det var att sova middag.

Dagens Oops Somnade när jag bara skulle sträcka ut lite…så båda Aha och Oops Trots min lilla tupplur tänker jag gå och lägga mig nu så jag orkar mer i morgon, min sista lediga dag.

Önskar er alla en skön lördagskväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright Svenssonprepper 2020
Shale theme by Siteturner