Dag 5

I dag har jag haft lite mer energi och kunnat göra mer än bara läsa och sova. Som blivande minimalist har jag passat på att rensa lite lådor som behövde rensning…problemet är att när jag får gå ut igen så blir det mer än en omgång till sopstationen. Jag har också unnat mig musik via mobilen. Lyssnar självklart på min vevradio på dagarna men idag ville jag ha min egen musik en stund så det blev en hel spellista. Hm, undrar om det behovet tyder på längtan ut…Nej, jag har det väldigt bra här instängd med mig själv och tycker att tiden går lite för fort.

Ätit idag
Frukost – Te och 2 knäckebröd med makrill i tomatsås.
Lunch – Fiskbullar i hummersås med burkpotatis, ärtor och morötter.
Middag – Har varit lite hungrig idag så det fick bli lite pasta och en burk köttfärssås kryddat med riven parmesan.
Jag har också varit törstig så det har gått åt mer vatten än vanligt. Jag har druckit 2 liter och till det kommer några koppar te så inklusive matlagningen har jag använt 3,7 liter av mitt vatten. Fortfarande rimlig nivå med tanke på att jag använt mitt dricksvatten även till matlagning.

Dagens Aha Jag börjar återhämta mig, både från förkylningen och från stressig vinter. Dagens Oops Jag har inte använt min HeatPal ännu. Jag brukar ju förespråka att den är bra när man ska värma upp små ytor så borde nog använt den…jag får kanske ett ryck i morgon men nu är det nästan 14 grader inomhus och jag har bara inte tänkt på att det behöver värmas upp. Kanske ska öppna fönster åt båda håll i natt så jag fryser när jag vaknar.

Önskar er alla en trevlig fredagskväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright Svenssonprepper 2020
Shale theme by Siteturner