Dag 4

Så var det redan torsdag och detta uppdrag är snart slut. Man kan fundera lite över vad jag gör hela dagarna. Jag sover som sagt mycket och det behövs men utöver det så är det hela tiden lite pyssel med maten, avfallet och att försöka göra allt så enkelt och effektivt som möjligt. Sen läser jag en hel del.

Jag hade en tanke på att jag skulle få till mina 10,000 steg per dag men med yrseln så känns det inte rimligt. I dag kom jag i varje fall upp i 5.000 steg och det får jag anse mig nöjd med. ’

Ätit idag
Frukost – Te och 2 knäckebröd med tonfisk och majonnäs
Lunch – Pastasås av krossade tomater, vitlök, lök, några skrumpna morötter och blandat med bönor. Till sist rörde jag i lite couscous och måste erkänna att det blev väldigt gott.
Middag – Jag som älskar redda soppor tog broccoli och ädelost-soppa och till det hade jag ett par bitar gammalt bröd som jag stekte på i lite olja och så strödde jag på lite parmesanost som jag hade liggande i kylen.

Idag har jag inte druckit mer än 2 liter av mitt vatten, 3 dl har jag använt till soppan och sen har jag druckit en hel del te så där har nog gått ca 8 dl till men vätska har jag fått i mig för det har gått åt en halv liter saftsoppa. Jag klarar mig med marginal.

Dagens Aha är att jag hunnit läsa så mycket. Trots alla micropauser har jag hunnit mycket mer i mina böcker än jag hade beräknat.

Dagens oops är att det börjat bli lite varmare, både utomhus och därför även inomhus. Jag får funderar på om jag tänker starta HeatPalen bara för att visa den. Bortsett från att jag är snuvig, har feber och är yr så mår jag fantastiskt bra. Jag sitter här inne under mina täcken och hör hur det blåser på utsidan. Man får njuta medan man kan. Så nu hoppas jag bara att vindarna håller sig så stilla att ingen behöver ge sig ut och laga nedfallna ledningar. Vi vill varken ha vattenavbrott men framför allt inga elavbrott….för då får jag väl avbryta det här och åka ut och hjälpa till.

God natt från en snörvlande, hostande och instängd prepper

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright Svenssonprepper 2020
Shale theme by Siteturner