Dag 2

Det blev en konstig början på denna vecka. Under några dagar har jag varit ovanligt trött och det har jag bortförklarat för mig själv med att jag har haft mycket att göra. Både på jobbet och hemma. Jag har haft kurser och föreläsningar på olika orter och det känns lite som jag sällan varit hemma. Samtidigt har det varit det vanliga pappersarbetet, hem och familj som skulle fungera. Min attityd har varit att jag har ju en vecka ledigt så jag kan sova då.

Jag vaknade i tid på måndag morgon för att se att min el och mitt vatten blev avstängt Det kändes lite mörkt och kallt så kröp jag ner i sängen en stund till. Vaknade fram på middagen och upptäckte att jag hade feber och sen dess har jag i stort sett bara sovit. Vilken tur att scenariot inte är på riktigt för då hade jag nog varit lite orolig nu. I stället för att få panik inser jag att det nog är en helt vanlig förkylning som jag gått och burit på men inte låtit bryta ut och nu slog den till ordentligt.

Tänker nu vara lite rädd om mig själv och se till att dricka mycket vatten i form av hett te och sen tänker jag fortsätta att sova tills kroppen är nöjd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright Svenssonprepper 2020
Shale theme by Siteturner