Dag 1

Det är måndag 4 februari och klockan är snart 07.

Jag har duschat och tvättat håret och nu sitter jag här och väntar på att vaktmästaren ska komma och stänga av el och vatten. Jag har haft balkongdörren öppen över natten för att få det lite kallt inne. Och det funkade. I går när jag gick och lade mig var det 20 grader här inne, nu är det bara 14 grader. Jag är tacksam att det inte small till och blev -15 grader i natt utan att temperaturen här i Göteborg håller sig runt 0 grader.

Jag sparar lite på min el så jag kommer inte att posta hela tiden men allt eftersom veckan går kommer och jag att se hur jag bör ransonera min el för att klara mig hela veckan kommer det nog mer. Ni får klick runt på sidan så ni ser vad och varför jag gör detta så återkommer jag under eftermiddagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright Svenssonprepper 2020
Shale theme by Siteturner