Vintertestet

Det är samma scenario, likadan planering, samma risker och samma tankar runt det. Vi har inte förändrat så mycket.

Det har lagts till ett bilbatteri då jag inte litar på att det blir så många soltimmar nu som i somras. Jag vill ju kunna dokumentera så mobilen måste få ström.

Jag kommer att ha igång min HeatPal några timmar om dagen och vi vet ju att det inte är bra att ha det tillstängt med tanke på eventuell syrebrist. Lösningen där är att jag har en Co2-varnare men den ser bara till att jag inte dör i sömnen och syre måste jag ha in så varje natt kommer mitt köksfönster att vara öppet. Det gör ju att det blir kallare här inne så det simulerar även nedkylning av lägenheten.

Jag har tagit ner min flaska med ”Aqua kem” från vinden. Det är ett medel som förhindrar dålig lukt på toaletten.

Det är alla förändrigar som gjorts och nu kör jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright Svenssonprepper 2020
Shale theme by Siteturner